MBT/Tagfelvétel/Tagsággal járó kedvezények/
Tagsággal járó kedvezények

Kedves Tagjaink!
 
A Magyar Biológiai Társaság tagsági igazolványa 1 évig érvényes, melynek lejárata minden év március 31-e. A tagdíjbefizetést követően postafordultával küldjük az újabb érvényesítő matricát. A tagdíjbefizetéshez szükséges csekket mindig az év elején esedékes tájékoztató levelünkkel postázzuk. Amennyiben tagdíját banki átutalással kívánja rendezni, kérjük az utalás közleményében mindenképp tüntesse fel nevét és hogy "MBT tagdíj".
 
A kártyához tartozó MBT-kedvezmények pontos listája folyamatosan bővül, a partner szervezetekkel történő egyeztetéseknek megfelelően.
De továbbra is különböző mértékű kedvezményeket biztosítanak tagjaink számára az alábbi szervezetek:
 
Díjtalan belépési lehetőség: 
 
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park
- ELTE Füvészkert
- Magyar Természettudományi Múzeum állandó kiállításaira
- Vácrátóti Botanikus Kert
 
Kedvezményes belépési lehetőség: 
A magyar Állatkertek, Vadasparkok egy részébe és további nemzeti parki területekre, melyek pontos mértéke még egyeztetés alatt van.
 
A folyamatosan bővülő kedvezményekről további felvilágosítást a Magyar Biológiai Társaság e-mail címén (mbt@mbt-biologia.hu) tud kérni.
 
A tagsági kártyához a kártyát gyártó cég (Bercode) részéről is tartoznak kedvezmények, amelyek több ezer kiskereskedőnél, illetve helyi szolgáltatónál biztosítanak kedvezményes vásárlási lehetőséget. Ezekről is honlapunkon tud tájékozódni.
 
 Üdvözlettel:
 
 
                        Dr. Korsós Zoltán sk.                                 Mecsnóber Melinda sk.
                                  elnök                                                 ügyvezető igazgató